Hej

Valdigt dalig uppdatering men vi har fortfarande inget internet!! maste prata med han som ager detta hus sa att han kan fixa det :) men annars har jag inget att skriva alls forutom att vi bara jobbar men imorgon.. da vi alla ar lediga tillsammans :) sa harligt, ikvall har vi suttit och druckit vin och atit lite salami och ost kunde inte sitta battre med vin idag:D men imorgon ska vi forhoppningsvis grilla for jag fick ta med mig oxfilé idag, sa det skulle vara gott men hur som helst blir iaf fruskost imorgon pa hotellet kommer sitta super!! ;)
sa nu ska vi alla hoppa i sang hors senare, kisses !


Norway

hej! :)
nu ar vi framme i norge efter varldens langsta resa rattare sagt 27 timmar fyfan.. direkt fran flygplatsen till hotellet och b;rja jobba men jag fick ga hem skulle bara vara med pa ett mote medan min otroligt duktiga alskling jobbar pa :) nu ar man tillbaka till verkligheten och kylan och jag vill bara tillbaka till varmen och bara ha det skont :) haha men men nu ar man har iaf och jag borjar jobba 6 imorgon pa morgonen, kanns toppen ;)
vi har inget internet har i lagenheten sa maste ta och prata med hyresvarden sa fort jag kan.. for sa har kan man inte ha det! ska vara social med egle nu som ocksa bor och jobbar har :)
hors senare, puss

Back to Khanom

vi har nu varit i  tre nätter i Khanom och ska vara tills vi åker hem. tanken var först att vi skulle ha åkt till bangkok igår men läget är verkligen inte bra och vi har blivit avrådda av alla så därför blev det så att vi stannar här och lika glad är jag för det:) nämen jag hade jätte gärna vilja se bangkok men det känns inte alls värt att åka dit när man ändå inte kan vara i den delen av bangkok som man vill. så vi åker på en dagstrip till Koh Samui imorgon så vi får shoppa lite där om det finns nåt :)
här i khanom har vi varit på en liten festival som de har här meds mat och live musik det var trevligt och intressant att se och få vara med :) sen igår var vi på rasta bar och meningen var att det skulle vara ett av thailands kändaste band där men sångaren dök aldrig upp, men vi hade trevligt ändå :)
nu ska det badas, pusss

RSS 2.0