Indisk mat

Nu drar vi ut och äter indiskt men först en snabbis förbi skräddaren ;)
måste försöka lägga upp bilder också ska verkligen försöka göra det ikväll :)
pussss

Poda Island

Förlåt för den dåliga uppdateringen men nu är det mycket som ska göras de sista dagarna man vill hinna njuta så mycket som möjligt bara 1 vecka kvar nu:( Men om sagt vi är nu i Ao Nang och igår så gick mest runt här i Ao Nang och kollade runt sedan gick tillbaka till hotellet och solade och badade. Senare på kvällen åt vi på Seafood, Patrik åt en hummer för första gången och han tyckte det var helt okej ;) jag åt en pepparstek är inte mycket för fisk och dylikt :) vi åt middag med ett äldre par från Sverige som var super trevliga vi satt på restaurangen till ungefär kl.12 men det var super trevligt! men nu har jag lite bråttom vi ska iväg till Poda Island.
Vi hörs senare, puss

Next Ao Nang

heej :) nu har vi varit i Railay Bay i tre natter och har varit till diamond cave, traffat e liten apa Harry som ar varldens sotaste, klattrat upp for ett berg for att ta oss upp till the view point for att ta lite bilder och annars har vi val bara tagit det lungt och haft det skont :) ska lagga upp bilder senare, det ar sa javla daligt internet har!! men nu aker vi iaf vidare till Ao Nang och ska bo mitt i smeten men anda nara till havet och sa!
nu ska vi ta baten dit tar ca. 25 min vi hors senare.
puss

Phi Phi

hejhej!
vi ar fortfarande i Phi Phi men aker vidare imorgon!
Igar var vi och snorklade vi hyrde bara en taxi boat och sa akte vi runt. pa ett stalle var det helt klart vatten och sa otroligt vackert och jatte fina fiskar vi sag maneter ocksa haha men det hande ingen olycka som tur ar ;) det var mycket battre har an i koh phangan! sedan sa akte jag och frida till partybaten och akte rutschkana och hoppade med ett rep rakt ut i vattnet, det var nastan mitt ute i havet. var kul men gud vad nervosa vi var :) idag aker brudarna vidare till filipinerna och vi aker vidare imorgon till Railay Beach blir nog underbart.
ha det sa bra sa lange, pusspuss

22.45

heej :) vet att det varit dålig uppdatering på senaste men vi har det iaf super bra!:)
Vi var ju i koh phangan och snorklade och det var inte alls bra inga vackra koraller eller fiskar så det var absolut inte bra!! sedan så åkte vi och bodde en natt i Khanom på det underbara hotellet för att sedan ta sig vidare till phi phi där vi är just nu :) det är väldigt vackert och väldigt mycket folk och mysiga gator :) vi kom hit igår på förmiddagen och då gick vi ut och frida, nicola och sedan var det några fler där. sedan gick ut på en bar och sedan så var ute och dansade tills benen värkte ;) idag har vi varit på monkey beach och matat apor.. de är sååå söta :) sedan åkte vi till Long beach och efter det gjorde vi en sak som jag inte visste fanns, man sätter fötterna i ett akvarium full med fiskar som ser ut lite som algätare och de suger på ens fötter och tar bort död hud och det ska tydligen också öka blodcirkulationen. det kittlas sjukt mycket men det var en väldigt rolig upplevelse! :) nu sitter vi iaf på en italiensk restaurang Italiano och har ätit middag och maten var okej efterrätten var godare ;) ikväll får vi se vad som händer kanske drar ut på någon bar annars får vi väl se vad phi phi har att bjuda på :)


Baby matar aporna :)

Det går så segt att ladda upp bilder så det den här får duga tills vidare!

Nu har vi ätit våran middag och ska röra oss vidare, take care!
puss

21.09

Nu är vi här i Koh Phangan,var varmt som fan på färjan igår när vi skulle hit från Khanom men det gick bra:) vi kom till hotellet vid 5 tiden igår så vi tog oss en simtur och sen gick åt middag på en restaurang som ligger på ett berg som heter cookies, mycket god mat!
Idag har vi solat och badat sedan så hyrde vi två vattenskotrar idag och körde runt i en halvtimme och det var hur kul som helst. fy fan vilken grej jag har blivit helt besatt, helt underbart. nu vill ja ha en ! ;) sedan så hyrde vi en kayak och paddlade runt i havet men det var så jobbigt och varmt så vi gav oss ganska snabbt, haha.
Imorgon ska vi åka och snorkla utanför Koh Tao kommer nog att bli underbart!
Life is wonderful!

Min älskling


Flytvästarna är på ;)


På vattenskotern :))


Där kör vi iväg, gud så härligt!

Nu är det dags att äta middag, blir pizza ikväll ;)
Puss

Dolphins

Glomde att skriva det viktigaste som hande igar.. har i Khanom sa har de rosa delfiner och igar sag vi tva stycken som simmade fritt ute i havet utanfor hotellet. De var hur fina som helst och den ena hoppade jatte hogt och gjorde som en piruett.. I love dolphins! Gud jag vill ha tva stycken haha.
Kl. 14 aker vi vidare idag sa vi hors senare, kisses

21.57

Idag har vi bara tagit det lugnt här på hotellet, fick byta rum idag för att det hade blivit fel med bokningen så nu har vi en tvåvånings bungalow med jacuzzi på taket, inte helt fel ;)
Imorgon åker vi vidare till Koh Phangan i tre nätter, känns väldigt kul :) hade först tänkt åka till Koh Tao men där var det fullbokat, men det här kommer bli super. Ikväll har mest bara slappat i jacuzzin och sedan åt vi pizza, var ett bra tag sedan.
Skriver mer imorgon när vi har kommit fram i Koh Phangan nu ska vi till baren för en god drink!

solnedgång här i Khanom

pusspuss

20.44

Igår när vi var och åkte runt i Khanom så hittade vi en reagge bar :) så senare på kvällen så åkte vi dit och P och han som hade baren satt och jammade fram en låt som var mycket härlig ;) det var ett härligt och avsplappnat ställe nere vid stranden!


Min älskling sitter och jammar


P och rasta mannen som driver baren

nu ska vi iväg och äta middag, take care!
puss

Aava resort

hejhej :)
idag har vi flyttat till ett 5-stjärnigt resort här i Khanom, det är helt underbart!! Igår var vi ute och körde scooter för att kolla runt lite i khanom och då körde vi förbi denna resort så vi var tvungna att kolla vad det var för något tjusigt. Vi gick in och bestämde för att flytta dagen efter:) ni som känner mig vet vad jag gillar för stil och detta är verkligen min stil, LOVE IT!
Vi kommer att stanna här i khanom i 3 nätter till eller det är tanken iaf sen får vi väl se. idag har vi mest bara tagit det lungt i poolen och bara haft det skönt ;) ikväll blir det middag här på restaurangen, får se vad de har att erbjuda!
Vi har varit ner till downtown men det finns ingen shopping här vilket är väldigt trist för jag älskar att shoppa :) men det kommer väl när vi börjar röra oss härifrån ;)


så här såg jag ut idag :)


man kan hoppa ner i poolen direkt från sovrummet


sovrummet


Våran poolvilla :)


utsikt från sovrummet efter att solen gått ner :)


me and my baby

sköt om er! puss

Waterfall

Sist jag skrev så skulle vi åka och titta på vattenfall så jag tänkte bara säga att neej det var inget speciellt. det var inga stora vattenfall som jag hade väntat mig tydligen så är det så torrt här och det har inte regnat på 4 månader så det finns så lite vatten. men ni ska få se bilder ändå!:)


ser mer ut som en fors :)

pussisar

13:06

Igår blev det lite drinkar och öl, Patrik somnade runt 07:30, kunde inte sova.
Nu sitter vi på en restaurang en bit från oss och käkar brunch.
vi har fått lånat en Scooter som vi tar oss runt med:)
vi ska nu ge oss i väg mot ett vattenfall som tydligen ska vara väldigt vackert, lägger upp foton därifrån senare.

ikväll ska vi på avslutningsfest för nån internationell beach volleyboll turnering, blir nog kul.



nere vid stranden


söta barn som fångar krabbor


Putte tar åt sig äran!




nu drar vi på vårat lilla äventyr, ciao ciao!

Khanom

Hej!
Nu är vi framme i Khanom efter en väldigt lång resa. Khanom är en by på östkusten nära Koh Phanang. Det är otroligt vacker natur och på dagen har vi ca. 40 grader varmt :) Det är mest thailänska turister här på helgerna så idag har vi haft en hel strand för oss själva, väldigt mysigt. Än så länge har vi mest bara varit runt lite i stan, solat och bada och promenerat längs stranden. Just nu sitter vi på en restaurang utomhus, helt underbart! Tacka vet jag värmen :)

Dag 1 På gården vid vårat lilla hus

8.37

Hej, tänkte bara snabbt och kortfattat berätta vem jag är!
Namn: Lavlin Sandhu Ålder: 21år Bor: Skellefteå/Norge Civilstånd: Sambo Intressen: umgås, resa, shoppa, och bara kunna äta gott och njuta.

Nu åker jag och min älskling Patrik iväg på semester, till Thailand. Vi kommer vara borta 1 månad och här kan ni följa oss på våran lilla resa :) Sitter nu på Arlanda och ska nu gå och checka in så jag skriver senare i Thailand när vi är framme!

Puss


RSS 2.0